Bára Kynclová

Jak může člověk něco milovat a zároveň na to být alergický? Bára by Vám mohla vyprávět. V jejím případě jsou tím “něčím” psi. Doma u Kynclů provozují chovatelskou stanici plemen, takže je odmalička obklopena tvory roztodivných názvů, které “nepejskaři” zní jako něco mezi slepou mapou v zeměpise a rodokmeny z anglické historie – Jack Russell teriér, Rhodéský ridgeback nebo Chesapeake Bay retrívr.

Po završení hotelovky měla Bára za to, že bude pokračovat v dráze úspěšně sommelierky (absolvovala pěknou řádku soutěží a kurzů) a motat se tak nějak profesně kolem vína. Jenže pak na jedné brigádě v restauraci ochutnala posvátnou věc zvanou „koktejl” a pochopila, že bude třeba konvertovat – a přidala se k Lidem z Baru. Na své práci kromě barového kreativního prostředí oceňuje především to, s kolika různými lidmi si může v pracovní době pokecat. Na talíři nikdy nepohrdne dobrým sushi, a vůbec ráda poznává nové kuchyně celého světa.